Πως το SEO θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει

seo help idweb

Το SEO είναι όλες εκείνες οι διαδικασίες που κάνουμε προκειμένου να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας πιο ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα και διακρίνεται σε on page SEO και σεoff page SEO. Πώς όμως εσείς και η ιστοσελίδα σας θα ξεχωρίσετε ανάμεσα από τόσες άλλες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες; Πώς θα ανεβείτε πιο ψηλά στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων; Πότε θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν σε αυτό το άρθρο με την βοήθεια της στρατηγικής SEO.

Κατάταξη και SEO

Για να έχετε μια υψηλότερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια βήματα. Αρχικά θα πρέπει να υπάρχει συνάφεια μεταξύ του περιεχομένου του ιστότοπού σας με αυτό των λέξεων κλειδιών (keywords) που έχετε ορίσει. Επομένως θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των λέξεων κλειδιών καθώς θα πρέπει να είναι αντιπροσωπεύουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα είναι η ανάπτυξη εξωτερικών συνδέσμων (link building ) που θα οδηγούν στο δικό σας site. Εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν και ταsocial media καθώς οι μηχανές αναζήτησης ψάχνουν παντού για τις πληροφορίες που θα εμφανίσουν, ακόμα και στα social media. Έτσι λοιπόν όσο πιο δημοφιλής είναι η αντίστοιχη σελίδα που διατηρείτε στα social media τόσο πιο εύκολα θα αναζητούν εκεί πληροφορίες οι μηχανές αναζήτησης και τόσο πιο ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας.

Έλεγχος προόδου και αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν αμέσως,πρέπει να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα και έπειτα θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα.Η πρόοδος σας ωστόσο μπορεί να ελέγχεται μέσω διαφόρων εργαλείων και site όπως είναι το SimilarWebΜπορείτε να ελέγξετε αναλυτικά την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας (traffic) και να δείτε πως προήλθαν οι επισκέπτες σας, πόσο χρόνο έμειναν στο site , πόσοι ήρθαν από τα social media και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Το να ελέγχετε την πρόοδο σας είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τι πάει καλά και τι όχι σχετικά με το site σας, και κατά πόσο το SEO σας βοήθησε να γίνεται αντιληπτοί από τους χρήστες του διαδικτύου.

Τέλος, το SEO είναι πολύ σημαντικό για την διάκριση του ιστότοπού σας και κατ’επέκταση τη διάκριση της επιχείρησης σας συμβάλλοντας έτσι στο να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να εδραιωθείτε στον τομέα σας.

Πηγή


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now ButtonCall us