υπηρεσίες φωτογραφίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Οι φωτογραφίες των προϊόντων σας είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Οι επισκέπτες του e-shop σας βλέπουν τα προϊόντα από μια οθόνη,  πριν προβούν σε αγορά. Γι ‘ αυτό είναι σημαντική η σωστή απεικόνιση των προϊόντων σας. Ο αυστηρός ανταγωνισμός καθιστά περισσότερο απαραίτητη την εστίαση σε φωτογραφίες προϊόντων με επαγγελματικά αποτελέσματα.

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούν λευκό φόντο στα προϊόντα τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον χρήστη να δει όλες τις λεπτομέρειες που αναζητά.

Σκεφτείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου τα προϊόντα είναι σε διαφορετικό φόντο το καθένα. Το αποτέλεσμα θα είναι ο πελάτης να αποπροσανατολιστεί και τελικά δεν θα ολοκληρώσει την αγορά του.  Αν τα προϊόντα σας παρουσιάζονται καθαρά και αναλυτικά θα  εκπνέετε μια αίσθηση επαγγελματισμού. Με αποτέλεσμα, ο πελάτης να σας εμπιστευθεί και τελικά να αγοράσει από εσάς.

Ωστόσο οι φωτογραφίες προϊόντων που προορίζονται για μενού, περιοδικά ή για καταλόγους πρέπει να υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία. Αυτό επιτυγχάνεται  με την χρήση ειδικών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών. Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να χαλάει η ανάλυση της εικόνας μπορείτε να την ενσωματώσετε σε ότι background επιθυμείτε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, φώτα και επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για την καλύτερη δυνατή φωτογράφηση των προϊόντων σας.
Η idweb αναλαμβάνει φωτογραφίσεις προϊόντων πάσης φύσεως καταστημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τις ανάγκες σας για τη δική σας φωτογράφηση προϊόντων και η idweb θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση.
Προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την φωτογράφηση προϊόντων και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την συντήρηση για το δικό σας E-Shop.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ