ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι φωτογραφίες των προϊόντων σας είναι ένα από τα πιο κύρια πράγματα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Οι επισκέπτες του e-shop σας το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δουν τα προϊόντα σας από μια οθόνη, ώστε να προβούν σε αγορά. Γι ‘ αυτό είναι σημαντική η σωστή απεικόνιση των προϊόντων σας. Ο αυστηρός ανταγωνισμός καθιστά περισσότερο απαραίτητη την εστίαση σε φωτογραφίες προϊόντων με επαγγελματικά αποτελέσματα.

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούν λευκό φόντο στα προϊόντα τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον χρήστη να δει όλες τις λεπτομέρειες που αναζητά.

Σκεφτείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου τα προϊόντα είναι σε διαφορετικό φόντο το καθένα, το αποτέλεσμα θα είναι ο πελάτης να αποπροσανατολιστεί και τελικά δεν θα ολοκληρώσει την αγορά του. Ενώ αν όλα τα προϊόντα σας είναι όλα στο ίδιο φόντο εκπνέετε μια αίσθηση επαγγελματισμού που θα κάνει τον πελάτη να σας εμπιστευθεί και τελικά να αγοράσει από εσάς.

Ωστόσο οι φωτογραφίες προϊόντων που προορίζονται για μενού, περιοδικά ή για καταλόγους πρέπει να υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία μέσα από κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το photoshop με αποτέλεσμα το διαφανές φόντο. Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να χαλάει η ανάλυση της εικόνας μπορείτε να την ενσωματώσετε σε ότι background επιθυμείτε.

photography products eshop

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, φώτα και επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για την καλύτερη δυνατή φωτογράφηση των προϊόντων σας.
Η idweb αναλαμβάνει φωτογραφίσεις προϊόντων πάσης φύσεως καταστημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τις ανάγκες σας για τη δική σας φωτογράφηση προϊόντων και η idweb θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση.
Προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την φωτογράφηση προϊόντων και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την συντήρηση για το δικό σας E-Shop.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Call Now ButtonCall us