ΌΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Καλώς ήρθατε στην idweb

Οι υπηρεσίες της idweb παρέχονται από την διεύθυνση Ευζώνων 39 στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων. Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Ότι δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας  www.idweb.gr  είναι πνευματική ιδιοκτησία της idweb και των εκπροσώπων της. Η καταπάτηση των δικαιωμάτων, μας νομιμοποιεί να κινηθούμε νομικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ότι δημοσιεύεται στον ιστότοπο της idweb ( φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά κτλ) αποτελεί ιδιοκτησία της idweb και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή και αναμετάδοση αυτών χωρίς την άδεια της idweb.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

  • Η idweb σας προτείνει και σας παρουσιάζει προσφορές. Ωστόσο είναι προαιρετικές και όχι δεσμευτικές.
  • Η idweb αναλαμβάνει να σας προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Αν κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του project που μας έχετε αναθέσει αυξηθούν οι απαιτήσεις σας, τότε πιθανότατα θα αυξηθεί και ο χρόνος ολοκλήρωσης του project  σας.
  • Οι προσφορές που παρέχει η idweb γίνονται δεσμευτικές με προφορική ή έγγραφη αποδοχή του πελάτη και διέπονται από τους όρους χρήσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η idweb έχει το δικαίωμα να διακόψει την παροχή υπηρεσιών της προς τον πελάτη, όταν αυτός δεν είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η idweb προωθεί τα έργα της με στόχο την ανάδειξη των πελατών ή των προϊόντων, την αύξηση επισκεψιμότητας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών των πελατών. Δεν προβλέπουμε ούτε εγγυούμαστε την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών αλλά εγγυούμαστε την αύξηση επισκεψιμότητας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η idweb παρέχει τεχνική υποστήριξη σε έναν πελάτη για την ιστοσελίδα του, το e-shop του ή για τον server μέσω email, τηλεφώνου ή φυσικού ραντεβού τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης και μόνο αν υπάρχει σχετική συμφωνία στο πακέτο που έχετε επιλέξει από την idweb. Η idweb  δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει τεχνική υποστήριξη αν αυτό δεν έχει συμφωνηθεί.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

Αν ο πελάτης παραβιάσει τους όρους χρήσης των υπηρεσιών της idweb, τότε η idweb μπορεί να διακόψει οποιαδήποτε συμφωνία έχει κάνει με τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης αφήνει ανεξόφλητες μια ή περισσότερες υπηρεσίες της idweb, τότε η idweb έχει δικαίωμα διακοπής, αναστολής ή διαγραφής όλων των domain ή server που τον φιλοξενούν, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να κρατήσει και να παρέχει στον πελάτη αντίγραφο ασφαλείας (back-up).

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Οι όροι χρήσης της εταιρείας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και είναι ευθύνη του πελάτη να ενημερώνεται σχετικά. Οι πελάτες της idweb πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.